Doroteahus söker ny VD/förvaltare

2019-10-06

I Dorotea kan du förena det småskaliga med det storslagna!  Det småskaliga hittar du i Dorotea kommun med ca 2 600 invånare varav ca 1 500 bor i tätorten Dorotea med närhet till allt. Det storslagna representeras av vår till ytan stora kommun. Vår natur och närhet till fjällvärlden med alla dess upplevelser och ett rikt friluftsliv med goda möjligheter för jakt, fiske, svamp- och bärplockning mm.

Vill du bli vår nya VD/förvaltare.

Doroteahus AB är ett kommunägt bostadsbolag som förvaltar ca 400 lägenheter samt lokaler i Dorotea kommun. Som VD/förvaltare ligger fokus på att leda och utveckla verksamheten i en framtid fylld av utmaningar och möjligheter. Inom ramen för tjänsten har du budget och personalansvar där du förväntas att utveckla och stimulera medarbetarna att nå uppsatta mål. Ditt ledarskap kännetecknas av mål- och resultatfokus i kombination med en god förmåga att strukturera och organisera ditt arbete.

Vi tror att du har följande egenskaper.

Du har troligen en akademisk utbildning eller motsvarande, samt flera års erfarenhet att leda en verksamhet med bestående gott resultat. Som person är du lyhörd och tydlig i ditt sätt att leda och kommunicera samt har ett prestigelöst förhållningssätt. Har du kännedom och erfarenhet inom fastighetsbranschen är det en fördel, men inget krav. Du bör vara van att arbeta med eget budget- och resultatansvar. Du förutsätts ha kunskap om offentlig upphandling.

Anställningens omfattning är heltid, med arbetsplats i Dorotea.

Lön enl. överenskommelse.

Kontakt: VD Lars-Göran Nilsson, 0942-14044, lars-goran.nilsson@dorotea.se                     

Styrelseordförande Bengt Henriksson, 070-3984476  bengt.henriksson@dorotea.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 22/10 som skickas till Doroteahus i Dorotea AB, Märke: Ansökan VD, Storgatan 42, 917 81 Dorotea eller info@doroteahus.se